Παρακαλώ Περιμένετε


ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΑΧΑΛΑΣΙΑ ΟΙΣΟΦΑΓΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΜΥΟΤΟΜΗ POEM ΑΠΌ ΤΟΝ Κ. ΝΙΚΌΛΑΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΡΦΙΔΗΣ


Στις 27 Αυγούστου 2013, υποβλήθηκα σε χειρουργική επέμβαση, πάσχοντας από αχαλασία οισοφάγου. Η επέμβαση έγινε από τον ιατρό, κ. Ελευθεριάδη Νικόλαο, με την μέθοδο POEM. Έκτοτε και μέχρι σήμερα, δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα με τον οισοφάγο μου, η δε ζωή μου είναι απολύτως φυσιολογική.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ


ΑΝΤΡΟΥΛΑ ΑΝΤΟΡΚΑ


70-ετών γυναίκα με σπαστική αχαλασία ΙΙΙ από έτους, σιγμοειδή οισοφάγο, πλήρη αδυναμία σίτισης και βαριά δυσκαταποσία με απώλεια βάρους 30kg σε 6 μήνες. Αρχικά υποβλήθηκε σε Heller τον απρίλιο 2017 χωρίς επιτυχία με συνεχή επιδείνωση της κατάστασης μετά την επέμβαση. Η επέμβαση ΠΟΕΜ που έγινε στις 22/8/2017 από τον κ. Νίκο Ελευθεριάδη με απόλυτη επιτυχία είχε ως αποτέλεσμα την πλήρη και άμεση εξάλειψη της δυσφαγίας.


Είμαι δίπλα σας κάθε στιγμή για να βοηθήσω και να δώσω λύση στην "αxαλασία" με την ενδοσκοπική μυοτομή (ΠΟΕΜ), στην παλινδρόμηση (ΓΟΠ) και Barrett με την αντιπαλινδρομική βλεννογονεκτομή ΑRMS, σε πρώιμο γαστρεντερικό καρκίνωμα με ESD, σε Zenker με μυοτομή, σε νοσήματα από τα χοληφόρα με ERCP.

Social Media

© 2018 Achalasia. All rights reserved- Created and hosted by Multihosting