Παρακαλώ ΠεριμένετεMAΡΤΥΡΙΕΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΑΧΑΛΑΣΙΑ ΟΙΣΟΦΑΓΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΌ ΤΟΝ Κ. ΝΙΚΌΛΑΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ

67-ετών άνδρας με εκκόλπωμα Ζενκερ από έτη. Υποβλήθηκε σε Ζ-ΠΟΕΜ την 01/11/2022 (παραθέτουμε ε-μαιλ του ασθενούς που στάλθηκε στις 12/12/2022)

ΜΑΡΤΥΡΙΑ δυο μήνες μετά Ζ-ΠΟΕΜ

Ονομάζομαι Πλάτυς Αθανάσιος και είμαι 67 ετών.

Από έτη εμφάνισα συμπτώματα δυσκαταποσίας. Τα συμπτώματα όσο περνούσε ο καιρός χειροτέρευαν. Σε προηγούμενες εξετάσεις με γαστροσκόπηση βρέθηκαν τροφές στον οισοφάγο, χωρίς να γίνει συγκεκριμένη διάγνωση, παρά μόνο η υποψία κινητικής διαταραχής του οισοφάγου.

Την 1/11/2022 ο Ιατρός κ. Νίκος Ελευθεριάδης μου έκανε γαστροσκόπηση και βρέθηκε εκκόλπωμα του Ζενκερ, ενώ αμέσως μετά μου έκανε μια επέμβαση ενδοσκοπική μυοτομή οισοφάγου για το εκκολπώματα Ζενκερ με Ζ-ΠΟΕΜ.

Όλα πήγαν καλά, κάθισα μια μέρα μέσα στην κλινική και την άλλη μέρα βγήκα. Την επόμενη μέρα άρχισα να τρώω σιγά σιγά και να μην πνίγομε, όπως παλιά.

Θέλω να ευχαριστήσω τον γιατρό Νίκο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ για τη φιλοξενία του στη Θεσσαλονίκη τόσο μέσα στο νοσοκομείο όσο και έξω από αυτό. Γιατρέ είσαι μια πηγή μέσα στην όαση που έρχονται μετά από ένα κουραστικό ταξίδι χωρίς αποτέλεσμα. Ο Θεός να σε έχει καλά εσένα και την οικογένειά σου.

Γιατρέ, μπορείτε να δώσετε το τηλέφωνο μου (6977824079) σε όποιον ενδιαφέρεται για περισσότερες λεπτομέρειες!!

Είμαι δίπλα σας κάθε στιγμή για να βοηθήσω και να δώσω λύση στην "αxαλασία" με την ενδοσκοπική μυοτομή (ΠΟΕΜ), στην παλινδρόμηση (ΓΟΠ) και Barrett με την αντιπαλινδρομική βλεννογονεκτομή ΑRMS, σε πρώιμο γαστρεντερικό καρκίνωμα με ESD, σε Zenker με μυοτομή, σε νοσήματα από τα χοληφόρα με ERCP.

Social Media

© 2018 Achalasia. All rights reserved- Created and hosted by Multihosting